14.4.2012

Kukkuu ! Elossa ollaan !


Taas tänne päivitystä, jos olette lukeneet sivupalkkia ja sivua niin tiedätte, että mulla on ongelmia pelini kanssa juuri tuossa Mansujen naapurustossa...Joudun todennäköisesti siirtämään kaikki tarinaperheet uuteen naapurustoon. Koska Kukkajoenlaakso on melkein täynnä perheitä voi olla, joudun poistamaan osan. Pelkästään jo Mansikkaojien ja Repoloiden siirtäminen on aika urakka, enkä todellakaan halua luoda uudestaan kaikkia CASissa....Koetan siis kuitenkin saada osan ulos ja sitten ryhdyn siirtopuuhiin. 
Nämä kuvat on kuvattu uudessa naapurustossa ja siellä peli toimii kyllä. 
Varautukaa melkoiseen kuvapitoiseen juttuun :)  
Eri kuvia pelistäni ja mitä tässä olen puuhannut viime aikoina...
Tämä  sama päivitys on Säpinöissä, kaikki kuvat ei liity Mansuihin :)
****************

Tämä iloinen heppu on Jamie Geraci. Herra tulee esiintymään eräässä tarinassa tässä piakkoin :) Miekkonen ei ole itsetekemäni vaan sain hänet lahjana Mr.Ostrichbird:ltä :)

 Tämä on Jamien sisko Jessie :) Ihan omia luomuksia..

 Jamie ja Jessie asuvat samassa taloyhtiössä kuin Rosetta ja Jasper






 Tämä taas on Malinda Cowell. Neitonen esiintyy samassa tarinassa Jamien kanssa ;) Malinda on tarinan päähenkilö. Malinda on ihan omia luomuksiani.


 Malindan kissa Ginger ja outo kissoihin mieltynyt vuokranantaja...


 Jessie ja Malindan pikkuveli Matthew.


 Tässä simi, jonka tein Trappingille vaihdossa. Travis Amundsen on ladattavissa täältä :)

Tässä taas joku satunnainen luomus. Jared, jolla ei ole sukunimeä edes... Olen tehnyt viime aikoina paaljon simejä, koska BS toimii ;)  


 Carmella on tämän naikkosen nimi :)

 Yhtenä iltana päädyin tekemään pari zombia XD itseni seuraksi... zombit Tia ja Cody.

 Samainen Travis kuin aiemmissakin kuvissa.

Han Solo
 ja Leia. Näistä bodyshop kuvat, koska ovat vähän vielä luomisvaiheessa.
Tääsä joku ihan random heppu :)

Sitten Mansikkaojien kuvia :)

























ja kyllä viimeisetkin kuvat liittyvät Mansikkaojiin ;)


***************
Kommentteja otan aina ilolla vastaan ;)

Olen pahoillani, että Mansuissa ja Repolassa on hiljaista...naapurustossa on todella hankalaa välillä pelata, peli tilttaa jatkuvasti...
sen lisäksi kaamea nuha piinasi mua monta viikkoa ja kaiken kukkuraksi sain vielä varhaisen keskenmenon, jonka takia olin aika masentunut :( Mutta nyt voin jo paremmin, elämä voittaa ♥

Jees, ja niitä kommentteja luen aina yhtä innoissani ♥

♥ vupii

30 kommenttia:

  1. Oi, vaikuttaapa mielenkiinoiselta tuo sun tuleva tarina. Odotan innolla sitä, kun se julkaistaan.. :D Ja näköissimit olivat jo tässä vaiheessa ihan esikuviensa näköisiä.

    Tv. Odesperate

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Kiitokset mukavasta kommentista ♥
      Kiva, jos ovat näköisiä :)

      Poista
  2. Apua, siis oletko oikeasti saanut keskenmenon, vai käsitinkö jotain ihan tavattoman väärin? ;O Noh, voimia kuitenkin sinne♥ Nuhaahan riittää näinä kevätpäivinä aivan joka puolella Suomea :( Kiva kuitenkin kuulla, että tännekin on tulossa osa jonkin ajan päästä =) Kolmanneksi viimeisen kuvan sorsat olivat upeita ja aitoja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o, kyllä ihan oikeasti sain keskenmenon :( Raskaus toisella kuulla eli ultrassa nähtiin sydämensyke ja kaikki ennen tapahtumaa.
      Kiitokset, kyllä se tästä helpottaa...
      Osa tulee joo, kunhan peli suostuisi mitenkään toimimaan oikein.
      Sorsat on kivoja, tungen niitä melkein joka lampeen ;)
      Kiitokset mukavasta, piristävästä kommentista !

      Poista
  3. Mukavaa, kun täällä ollaan elossa!

    Ei minua ainakaan haittaa tämä heiman pitempi tauko. Onhan se välillä hyvä pitää pientä taukoa, jotta jaksaa taas innolla tehdä osia :)

    Aikamoisia komistuksia löytyi kuvista. Ihastuin kaikkiin!!! Olet vain niin taitava tekemään komeita simejä. Oli hauskaa, kun olit tehnyt Han Solosta ja Leiasta sim-versiot. Ovat todella näköisiä :) Muutama vuosi sitten olin itse aikamoinen star wars -fani ja katselin leffat varmaan sataan kertaan (vanhalla videolaitteen rämällämme).

    Sitten, jostain syystä kyselen taas ladattuja (koska sinulla on kaikkea ihanaa):

    Tämän kuvan tytön hiukset --> http://1.bp.blogspot.com/-iJzM-Ejitts/T3wfWVzyn3I/AAAAAAAAXbw/2KaX6NAQoJ0/s1600/kuva301.jpg

    Ja tämän kuvan tytön hiukset --> http://3.bp.blogspot.com/-t0GvlCdEmpE/T4mltBhW2CI/AAAAAAAAYF4/joQye18Qcxg/s1600/kuva244.jpg

    Tee jatkoa sitten kun ehdit/jaksat/pystyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, jos ei haittaa :) Mukavaa, jos pidit simeistä. aina mukavaa kuulla ettei turhaan tee noit. Han oli pakko saada peliini sillä olen ihan fani...Ja Leia piti tietty kanssa saada. Mä olen fanittanut starwarsia jo vuosia ja vieläkin ♥
      Punatukan lyhyet hiukset on täältä: http://digital-devils.blogspot.com/2012/03/paivitysdumppi-d.html postauksen viimeiset hiukset.
      ja pitkät hiukset täältä:http://stakeit-uk.livejournal.com/82075.html
      Kiitokset ihanan piristävästä kommentista !

      Poista
  4. Hymy huulilla katselin kuvia ja viimeiset lauseet sitten järkytti. Otan todella osaa. Voin vain kuvitella menetystänne. (Täälläkin toivotaan neljättä ihmettä). Onneksi voit jo paremmin.

    Mutta kiva kuvapostaus. Tuo puskakuva jossa joku(en muista nimeä) katseli oli aika kiehtova ja pelottava.

    Jaksamisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voin jo paremmin. Ei sen aika sitten ollut vielä... Toivottavasti teille neljän onni putkahtaa ;)
      Julian siellä puskassa luuraa ;)
      Kiitokset kommentista !

      Poista
  5. Kivoja kuvia!
    Tämä uusi tarina vaikuttaa aika mielenkiintoiselta. Odottelen sitä jo innolla!

    VastaaPoista
  6. Hauskoja kuvia, sinne paljon tukea <3

    VastaaPoista
  7. Oooh. Odotan innolla tätä tulevaa tarinaa ja täytyy sanoa, että sulle on näköjään keskittyny kaikki kauniit ja komeat simit. Wau, mitä miehiä ja naisia olet peliisi saanut/luonut. :)
    Omat alkaa näyttää aika tylsiltä sun kaunottarien ja komistuksiesi rinnalla. Okei, mulla on vielä pari simiä esiteltävänä ja kuvaukset täydessä vauhdissa, mikäli kuninkaanlinnani ja kenkkuileva pelini suvaitsee olla yhteistyökykyinen.:)
    Joo mun piti tehdä kuninkaan linna uusiksi kun vanha alkoi bugittaa. Nyt on toistaiseksi toiminut vähän paremmin, vaikka tontista tuli kalliimpi kuin olin ajatellut. No omapa on mokani, kun en osaa hillitä itseäni. :p
    Jatkan kuvauksiani, jahka palaudun kotiin, kun päätin nyt mennä katsomaan sen Titanic 3D:n. Olen ko leffan ennenkin nähnyt, mut pitäähän tuo käydä vilkuilemassa 3D:näkin ja pääsee ihailemaan yhtä komistusta, joka ei oo Leonardo Di Caprio, vaan yks toinen, jolla ei oo ihan niin kiva rooli, mut hyvinhän tuo sen vetää. :D

    Mut tosiaan odotan tulevaa tarinaasi, kuten Mansikkaojia, Säpinöitä ja muitakin ihania luomuksiasi suurella innolla ja mielenkiinnolla, koskapa sä osaat tehdä ihania käänteitä ja juuri sopivan romattisen ilmapiirin kaikkien simiesi ympärille, vaikka sinne muutama lurjuskin on eksynyt. :D

    p.s
    Sen verran paljastelen, että niin Elisabet, kuin Birgitta, että Marcuksen vaimo ovat pieniin päin. :D
    Katsotaan nyt mitä sotkua mä siitäkin kehitän vielä, kaikkien pahiksien lisäksi. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, onhan sullakin vaikka miten komeita. Mulla kun peli jumiaa niin on tullut vietettyä aikaa tuolla bodyshopissa :)
      Mutta mukavaa kun pidit♥
      Kiva, jos sullakin osaa on tulossa;)
      Se on ärsyä kun peli bugii ja jumittaa, toivottavasti uudessa linnassa onnistuu.
      Oh, kiitokset ihanista sanoista ♥ Piristit iltaani paljon !
      Kiitokset ihanasta kommentista !

      Poista
  8. Luin jutun ja tykkäsin :) Komeita ja kauniita simejä ;) Ikävää, kun sai keskenmenon :( Voimia!

    Ps. Mansikkaojiin Jatkoa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ja kiitokset ♥
      Jatkoa tulee kyllä, kiitokset kommentista !

      Poista
  9. Kamala kun järkytyin tuosta viimeisistä lauseista. Toivottavasti voit hyvin, tai siis oikeastaan kaikki perheen jäsenet! Voimia *rutistus* ! En voi edes kuvitella!

    Ihania kuvia ja uskomattoman tarkkoja! Olen aikaisemminkin ihastellut kuviasi, mutta nämä näytti, varsinkin alkupään kuvat, todella tarkoilta, ihan kuin olisi oikeita ihmisiä katsonut, muttei kuitenkaan :D!

    Nuhassa tässä itsekin pyristelen, eikä hiljaisuus haittaa yhtään! Elämässä sattuu ja tapahtuu. Kiiret menee, sekä surut ja onnen hetket :)
    Ihan itsekkäistäkin syistä paivitystahdin hidastuminen ei haittaa. Pitäisi tuo gradu saada 7.5. mennessä ulos ja nyt on muuttokin meneillään, joten aikaa ei kauheasti ole ;) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ♥ Sen aika ei ollut sitten vielä mutta kyllä tästä toivutaan!
      Kiva, jos tykkäsit :)
      Toivottavasti paranet pian ! Niinhän se elämässä menee välillä ylämäkiä välillä alamäkiä. Tsemppiä lopputyöhön !
      Kiitokset ihanan piristävästä kommentista !

      Poista
  10. Kuin monet muutkin täällä, itselläni meni kaikki lukemani ja kuvat mielestä pois heti kun kuulin omista kuulumisista.

    Toivottavasti voit nyt hyvin ja olet kunnossa, voimia vielä näin jälkijunassa tullessa, vaikka tiedän että meidän tuki täällä on vain hentoinen toivotus. Mutta olemme kyllä kaikki varmasti toivottamassa paranemisia ja toipumisia sinne, ja koko perheelle.

    Isoja halauksia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ♥ Kyllä mä voin jo ihan hyvin, joten enköhän mä tästä toivu. Kiitokset vielä ihanista sanoista! ♥

      Poista
  11. Oi ei :/ En tiedä, mitä voisin sanoa, ja sekin tulee luultavasti kuulostamaan hyvin tyhmältä ja mitäänsanomattomalta, mutta voimia sinne päin!

    Hieman iloisempiin asioihin. Toivottavasti peli nyt alkaa sujua paremmin uuden naapuruston myötä. Ainakin kuvat näyttivät hyviltä ja myös parit simsukot, joita olit luonut näyttivät hyviltä :D
    Huh, zombit olivat varsin mielenkiintoisia. Miten olit heidät luonut? Onko sinulla siis joku zombieiho? Mietin vain, sillä periaatteessahan niihin tarvitaan haudantakain, mutta kaikenlaista on toki keksitty simspelaajien päänmenoksi :)
    Nyt pistää mietityttämään, miten viimeiset kuvat liittyvät Mansikkaojiin... Hmm, mitä oletkaan kehitellyt meidän lukijoidemme luettavaksi? Toivottavasti se selviää jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ♥
      Toivotaan, että peli toimii, siirtäminen on kyllä aika urakka mutta eiköhän se tästä.
      Zombit ovat luotu Cas tilassa. Minulla on zombieiho ja tuollaiset "sokeat" piilolinssit. Ovat siis tavallisia simejä zombi-iholla :)
      Kyllä ne liittyy joo, ensi osassa se nähdään ;)
      Kiitokset piristävästä kommentistasi !

      Poista
  12. Todella surullista, että sinulle on kaikenlaisia vastoinkäymisiä tapahtunut. .-( Voithan "cassata" simejä pikkuhiljaa, että esim. joka päivä siirrät yhden simin, ja voit aloittaa vaikka heti, joten lopulta sinulla on koko läjä kasassa. .-) Meinaan, ettei sitten yhdestä päivästä tule kauheaa cas-työtä, mutta tietenkin saat tehdä haluamallasi tavalla. .-) Hyviä kuvia! .-) Minulle tuli niistä "tekoeläimistä" ja maisemista mieleen sellainen Maatila-peli, jota pelasin paljon vauvana. .-) Voimia sinulle taisteluun! <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset mukavasta kommentista !
      Voisi tietty cassailla niitä pikkuhiljaa mutta en kuitenkaan saa sukulaissuhteita säilymään siellä ja kaikki elämäntavoitteet ja muutkin vaihtuu. JOten ajatteli siirtää Mansut ja Repolat taloineen ja sitten jotain yksittäisiä ihan Simpellä ja luoda ne Casissa uudelleen.
      Kiitokset vielä ihanista sanoista ♥

      Poista
  13. Voi kamala, hyvä jos olet jo pääsemässä masennuksesta yli.:( Tsemppiä ja voimia!<3

    Ihania kuvia, nyt en kyllä enää tajua tarinan kulusta hölkäsen pöläystäkään... Toivottavasti ei kuulukaan!:D TODELLA mielenkiintoisen näköistä!
    Voi ihana! Nuo zombit ovat aivan ihania!<33 Toivottavasti tulisivat johonkin tarinaan.:) Ja ai että mitä miehiä!

    Odottelen todella innolla jatkoa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, kuvat liittyvät yhteen sivuhenkilöön ;)
      Kiitokset ihanista toivotuksista ja haleista ♥
      Zombit elelee vielä ihan rauhassa mutta katsotaan saisko niistä jotain tarinaa.
      Pikselikomeutta tuli kyllä tähän postaukseen kieltämättä XD
      Kiitokset kommentista ♥

      Poista
  14. *Lähettää halauksen* Koskaan ei voi sanoa että tietää miltä toisesta tuntuu, koska vain itse voi tietää sen. Minäkin toivotan kuitenkin sinulle jaksamisia ♥ Hyvä kuulla että voit jo paremmin. Ota rauhallisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset tuhannesti Jade ♥
      Kyllä tämä tästä.
      Kiitokset kommentista !

      Poista
  15. Kiva kuvapostaus :D Uutta osaa jaksaa kyllä odottaa, kun näkee, että olet tehnyt kaikenlaista hienoa sen välissäkin. Teet niin ihania simejä, olen ihan kade... Mutta täytyy myöntää, että Mansikkaojien osio oli paras, kun pystyi arvailemaan, mitä olisi luvasssa... Harmi, että sinulla on ollut rankkaa ja pelikin kenkkuilee :/ Mutta hyvä, että into on pysynyt päällä, toivottavasti uusi osa tulee pian :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) On tullut tehtyä paljon simejä, kun peli tökkkii mutta BS toimii :)
      Uusi osa on tulossa, muutama kuva vielä puuttuu...
      Kiitokset mukavasta kommentista !

      Poista

Kiitos kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.