6.7.2012

Ekstaa, ekstraa!

Hei vaan taas kaikki ihanat, uskolliset lukijat ! 


Pelini päätti sitten takkuilla kunnolla, enkä ole vielä päättänyt mitä sen kanssa teen. Vaihtoehtona on asentaa kaikki uudelleen alusta, kerätä uudestaan kaikki talot, ladatut , poset jne...uudestaan ja luoda koko tarina uudestaan TAI kokeilen siirtää Mansikkaojien talot jonnekin uuteen naapurustoon ja poistan koko Kukkajoenlaakson häiritsemästä...TAI luon uudestaan CASissa kaikki, jolloin menetän yliopistojutut ja elämäntavoitteet, urat....En osaa käyttää Simpeä niin hyvin, että uskaltaisin sillä sorkkia simejä myöhemmin.

Luultavasti kokeilen tuota siirtämistä uuteen...

Ja Repoloita ja Rosetan&Jasperin tarinaa seuraaville sekä Herra Hanksin seikkailuita lukevat...Löysin tallennetuista simeistäni Riikon ja Impin :) Rosetan, Jasperin ja Turonin olen poistanut mutta ne löytyvät onneksi Mediafire tilistäni ;)

Minulla alkaa kesäloma viikon päästä, koetan sitä ennen ehtiä siirtää talot. Ikävöin kuulkaa Sims kakkosen pelaamista, nyt kun olen enemmän pelannut kolmosella. Katselin ihan tippa linssissä näitä ekstran kuvia...Joo olen vähän höpsö, heh :D

Kuva on linkki ja vie taasen teidät videoon:) Nauttikaa kauniista kuvista ja musiikista, kommenttia saa jättää, ne ovat erittäin toivottavia ja luen ne kaikki kyllä :) Voit kommentoida tänne tai Youtubeen. 

Hauskaa ja iloista kesää kaikille !

♥ vupii

13 kommenttia:

 1. Ei voi kun ihailla - ja itkeä..<3
  Awws, on se niin kaunis pari.:'3 Olet ihan mahdottoman taitava, ei voi kun kummastella.
  Koko videon ajan mun katse oli liimaantunut tietokoneen näyttöön ja tihrutin itkua. Huomaamattani olin myös jyrsinyt stabilon päätä!:D Ja se on jo kummallista, eläydyin vaan niin täysillä videoon.
  Ehdottomasti lempparikuva oli kohdassa 3:42.<3
  On se vaan niin kaunis pari!
  Toivottavasti saat pelin toimimaan ja Mansut siirrettyä kunniakkaasti toiseen kaupunkiin. Tosi kurjaa tollanen temppuilu!>:(
  Ihanaa jos löysit Riikon ja Impin!<3

  Ihanaa kesää sinnekin, ja tsemppiä simsin kanssa!<3

  VastaaPoista
 2. Ihana video! Aaron ja Melina ovat todella suloisia!
  Toivottavasti saat pelisi kuntoon!

  VastaaPoista
 3. Jälleen aivan ihana videoa! Aaron ja Melina ovat niin älyttömän suloinen pari ja ovat selvinneet kaikenlaisista vastoinkäymisistäkin yhdessä.
  Toivottavasti pelisi tulee kuntoon!

  VastaaPoista
 4. Vau, taas hieno video. .-) Sinä se sitten jaksat ahertaa tämmöisten parissa! .-) Vaikka kyllähän sitä varmaan mielellään tekee, kun ikävöi kivoja pelihetkiä. <3 Todella suuri voima sinulle simssisi kanssa taistoon! Kyllä sinä selviät ongelmistasi, ja kaikki kääntyy vielä hyväksi. .-) Ihanaa, että sinullakin alkoi loma! Käytä aika huolella ja nautiskellen. .->

  VastaaPoista
 5. olipas se taas ihana. Olet kyllä erittäin taitava kuvaaja (taidan nyt toistaa itseäni) mutta pakko kehua. Suloinen pari.

  VastaaPoista
 6. Peukut ja isovarpaat pystyyn siirron onnistumiselle :D Ja onneksi joitakin simejäkin löytyi tallesta.
  Ja video. oj♥ Nostalgisoin täällä nenä ruudussa♥ Ihanaa viihdykettä kun odottelee vuodatuksen käyttökatkon loppumista ja kesätyön alkamista ;D

  VastaaPoista
 7. Ensinnäkin pahoittelut, kun ehdin katsomaan tämän nyt vasta. Koneetta olo on hyvin tylsää, koska täytyy käyttää aina jonkun muun konetta.
  Todella kaunis video, ja musiikit oli valittu aivan nappiin! :)
  Tulee ikävä Mansikkaojia, kun näitä kuvia kattelee. Toivottavasti saisit koneesi johonkin kuntoon, niin saataisiin jossain vaiheessa taas nauttia Mansujen seikkailuista :) Mutta en todellakaan painosta nyt tekemään mitään äkillisiä ratkaisuja, sillä ne ovat kaikkein huonoimpia, jos on koneista kyse :D Tsempit siihen koneen kanssa taistelemiseen, toivottavasti kestätte molemmat!
  Jotenkin tämä nyt paisui kaikkeen jankkaamiseen, joten tiivistän tähän loppuun nyt :D Mukava extra, kiva, että olit jaksanut väsätä tällaisen meille lukijoille :) Lämpimät kesät sulle ja onnea koneen kanssa!

  VastaaPoista
 8. Ihana extra oli!
  Valmiiksi oli jo nyyhkyfiilis tv-ohjelman takia ja nyt on sitten ihan kunnolla. Ihana pari, vaikka aluksi tuo serkku-juttu itseäni kaiversi, mutta sinä sait minut sen yli ja nyt olen sitten yksi suurimmista tämän parin faneista ♥ !

  Toivottavasti Mansut alkaa taas toimia, sillä en olisi valmis jättämään tätä tarinaa! Mansut on ne joita aina odotan ;) ♥ !
  Nyt menen tunteilemaan oman haasteeni kanssa. Voi tulla aika synkkää tekstiä tulevaisuudessa, kun tällainen mieliala :D !

  Niin ja sinulla taisi alkaa kesäloma, joten loistokasta ja onnellista kesälomaa!

  VastaaPoista
 9. Kiitokset kaikille ihanista kommenteista ! Kaikki pienimmätkin tekevät niin iloiseksi... :)
  Eiköhän Mansikkaojat saa pian jatkoa suunnitelmat on thety ja nyt vain aloittelen tekemään. Päätin kuitenkin luoda henkilöt uudestaan sillä epäilen että jossakin Mansujen perheessä on myös vikaa... Toivottavasti ongelma korjaantuu mutta muutoksia ympäristöön saaattaa tulla :)
  Toivottavasti pikaisiin näkemiisiin ja kiitokset vielä kaikista ihanista kommenteista !

  VastaaPoista
 10. Voi ei...!! Toivottavasti pelisi alkaa toimimaan ja perheet selviävät vahingoittumattomina (tavalla tai toisella)!
  Ja hyvää lomaa sulle vupii, muista vähän ulkoillakin ja nauttia tästä Suomen (kylmästä) kesästä :) ...vaikka mieleni tekisikin sanoa, että pelaahan nyt siitä meille seuraava osa luettavaksi! hehheh!
  Video oli oikein suloinen! Mitä kappaleita olit siinä käytyänyt? Osan tunnistin, mutta joukossa oli myös muutama, joita en ollut kuullut aiemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Joo kyllä ma ulkoilenkin...En tosin pidä auringosta, koska palan helposti ja tulen huonovointiseksi, jotne ulkoilen enimmäkseen varjossa. Viime kesänä yhdistin simssit ja ulkoilun, pelasin terassilla varjossa, heh... mutta nyt pöytäkonetta on vähän vaikea siirrellä;)
   Kappaleet olivat nämä: Jamie Cullum- Wheels, I get the kick out of you, Mixtape Bruno Mars - The other side, Talking to the moon, Count on me Christina Perri-A thousand years the Features-From now on
   Mukavaa, että pidit videosta :) ja kiitokset piristävästä kommentista !

   Poista
 11. Toivottavasti alkaa taas pelittää! Mansikkaojia kun aina niin odottaa innolla. :D Video oli taas kerrassaan ihana! :)

  Niiin ja käyhän kurkkaa minunkin uutta tarinaani:

  http://ethereal-legacy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos pidit:) Mukava kuullä "uusistakin" lukijoista :)
   Koetan tässä lomalla saada pelin kuntoon, kaipaan itsekin MAnsuilla pelaamista ihan älyttmästi :)
   Kiitokset kommentista ja linkittelin ja luin sun tarinasi :)

   Poista

Kiitos kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.