24.6.2012

Uutisia....


Hei vaan kaikki :) 
Sama ilmoitus on myös Säpinöissä... Olen vielä hyvinkin elossa vaikka en ole päivittänyt kuin Sims 3 tarinaani.
Mulla on hiukan huonoja uutisia teille.


Olen laittanut yksityiseksi kaikki muut blogit paitsi Mansikkaojat, Säpinät ja The Fountainsin. Näihin kolmeen blogiin tulee päivitystä VARMASTI muihin en tiedä tuleeko ja milloin tulee. Tiedän, että osa teistä odotteli jatkoa muihinkin ja tarinat eivät ole kadonneet, ne ovat tauolla nyt vain pitkään. Tiedä sitten lukeeko niitä kukaan enää sitten mutta näin nyt vain on. Pelini on aivan solmussa eikä tahdo toimia mitenkään päin. Pystyn pelaamaan vain yhdellä naapurustolla kerrallaan ja naapurustoja siirtäessä kävi pikkuinen kämmi... Uusi naapurustoni Moon Island on numerolla N001 ja RKC naapurustoni N002  ja siirtäessäni tiedostoja alkuperäiset naapurustot korvasivat uudet....kyllä otti pannuun..... Mulla on kyllä varmuuskopiot noista naapurustoista mutta se on sellaisesta vaiheesta ettei siellä ole vielä yhtään asukasta....Eli Legacy Hanks, RKC Aridia, Rosetta ja Jasper sekä Hullujenhuonehaaste ja Repolat (jonka olin jo siirtänyt uuteen kotiinsa) sekä vielä ilmestymätön tarina eivät jatku ainakaan hetkeen. 


Keskityn nyt Mansikkaojiin, Säpinöihin ja  The Fountainseihin. Mansikkaojat jatkuvat ennallaan ja ovat siellä hivenen bugittavassa naapurustossa edelleen. Huh, onneksi en ehtinyt siirtää niitä... The Fountainsien tarinaan tulee päivitystä jatkuvasti, sillä Sims kolmoseni toimii paremmin kuin hyvin...Itselleni on helpompaa tehdä kolmosen tarinoita sillä on ihan tuskaa pelata bugittavalla naapurustolla....Jaksan just pelata Mansuilla.... Säpinöistä en tiedä mitä sinne tulee, ainakin varmasti jotain ladattuja , simejä ja tarinaesittelyitä. Voi olla (siis on) että aloitan sinne jonkun uuden tarinan tai jotakin.... 

Ettei menisi ihan tylsäksi ja ikäväksi niin....

VAIKUTA ! 
MILLAISEN TARINAN HALUAISIT NÄHDÄ SÄPINÖISSÄ

1. Kauhua ja kylmiä väreitä 
2. Romantiikkaa ja suhdesolmuja 
3. Salaisuuksia ja luurankoja kaapeissa
4. Hullujenhuonehaasteen 
5. Jonkun muun haasteen (LC tai sellainen) 
6. Muuta, mitä? 
7. TS 2 vai TS 3 ?


Äänestysaikaa on pari viikkoa :)

Iloista kesää teille kaikille muruset !

♥ vupii


20 kommenttia:

 1. Apua, eikä :/
  Tiedostojen häviäminen on aina inhottavaa ja bugittava peli ei ole koskaan kiva :( Onneksi siulla oli sentään jonkinsortin varmuuskopiot, etteivät menneet täysin hukkaan. Ja onneksi kaikille tallennuksillesi ei käynyt nöpelösti.
  Hyvä kuulla kuitenkin, että edessä olisi vain pari taukoa eikä tarinoiden häviämistä. itse ainakin tulen lukemaan noita tauollakin olleita kun pelisi kuntoutuu taas :) Tsemppiä pelin kanssa, itsekin säädän juuri tuon oman koneen kanssa.

  Äänestykseen: Jos saa kannattaa useampaa, niin sanon ehdottomasti 3. Salaisuuksia ja luurankoja kaapeissa sekä 1. Kauhua ja kylmiä väreitä. Miulle kelpaa sekä kakkosen ja kolmosen materiaali, vaikka ehkä hieman enemmän kakkosen fani olenkin.
  Hyvää kesää sinnekin ja vielä kerran peukkuja koneen kanssa painimiseen :)

  VastaaPoista
 2. No voi :/ Mutta sentään Mansikkaojat selviytyivät. Olisi ollut todella harmillista, jos ne olisivat hävinneet, sillä olet päässyt niillä todella pitkälle jo.
  Mutta äänestyksestä, sanoisin että 2 ja 3 sopuisassa yhteistyössä :D Ja mulle käy molemmat, ts2 ja ts3, mutta sun kannalta on varmasti parempi tehdä ts3:lla se, jos se kerran toimii paremmin. Ja kyllähän TF:sta huomaa, että silläkin tulee hienoa jälkeä :)

  VastaaPoista
 3. Ei kai täälläkin. kyllä nyt pelit potkii yhdellä jos toisellakin. Mutta onneksi mansut selvisi. Mua kyllä harmittaa kovasti tuo RKC koska sitä olen odotellut NIIN malttamattomana, nyyh. Mutta eihän näille mitään voi.

  Äänestykseen sanoisin että 3 ois kiva. Ja itse tykkään enemmän sims 2 mutta jos kolmosella on parempi pelata tällä hetkellä niin sillä sitten.

  VastaaPoista
 4. Voi harmi! Kyllä se sims on sen verran hankala peli välillä, kun bugittaa ja bugittaa. Mutta onneksi Mansikkaojat selviytyivät!

  Hmm... Itse pidän yhtä paljon sims 2 ja sims 3 tehdyistä tarinoista, joten minulle käy kumpi vain. Sitten mitäs haluaisinkaan nähdä säpinöissä... Ainakin 1. Kauhua ja kylmiä väreitä sekä 3. Salaisuuksia ja luurankoja kaapeissa :)

  Toivottavasti simssisi lopettaa tuon jatkuvan bugittamisen :D

  VastaaPoista
 5. En ookaa ees seurannu pitkää aikaa muita ku Mansikkaojia :D Säpinöitä pitäny kattoo, mut se on aina jääny.

  Miks en tienny et pidät the sims 3 -tarinaakin. Nyt oli mulla aukko sivistyksessä :D

  VastaaPoista
 6. Voi harmi ja voin sanoa, että tuo naapurustojen vaihtelu on tuttua puuhaa. Itse teen niin, että otan kaikki pelin omat naapurustot pois ja luon sen jolla pelaan.
  Mulla on näin tehtynä kolme naapurustoa, joita vaihtelen, sen mukaan millä haluan pelata. Anteeksi sanoinko kolme, siis ei kun joo kolmella pelaan kaksi on alkuvaiheessa vielä, eli simejä oon luomassa ja näin, mutta en ole varma vielä pistänkö luettavaksenne ne tarinat. Ovat nimittäin ikuisuusprojektejani, jotka olen jo pidemmän aikaa halunnut toteuttaa.

  Mutta joo, ainakin tän sims 2:sen kanssa suosittelen siirtämään kokonaan simsin omat naapurustot, paitsi ne joilla pelaat, pois ja pelata yhdellä kerrallaan, niin sillon se ei korvaile sun juttuja mitenkään.
  Järjestele ne vielä omiin kansioihinsa, jossa ne voi olla sillon kun et pelaa.
  Tälleen on helppo sitten myös säätää ladattavien kanssa. Eipähän sitten tuu (tai tulee, jos ei osaa lopettaa sitä lataamista ajoissa, kuten mä) niin pahasti downloads kansiokaan täyteen.
  Mutta jos nyt vielä menis pelailemaan Archereilla, että saisi sen extraosasen vihdoin ja viimein tehtyä.
  Tsemppiä sulle kumminkin, sillä toivon, että saat tarinasi pelastettua ja vieläpä jatkettuakin joskus. Koska sun tarinoitas on aina niin ihana lukea. Vaihteeksi katsos tarinoita, jossa ei niin kovin simejä kiusata, kuten mä teen omille simeilleni. :)

  VastaaPoista
 7. Ja mitä siihen tulee, että haluan nähdä säpinöissä, niin kaikki käy, kuhan se on sun tekemääsi. Tee tietenkin ihan oman mielesi mukaan.
  Pidän romantiikasta, mutta ehkä vielä enemmän jännityksestä ja kauhusta, mutta tykkään tästä sun tyylistäsi. Teet niin ihanan romanttisia kuvia, ainakin Mansikkaojiin oot saanu ihania kuvia aikaiseksi. :)

  Mä luen sekä TS2 ja TS3 tarinoita, vaikka itse mieluummin pelaan kakkosella. Mut lukemiseen käy molemmat. Olen kaikkiruokainen. :D

  Piti sit uus viesti kirjottaa, ku en älynny tohon jo lähettämääni pistää. Joo sama pää kesät talvet. :D

  VastaaPoista
 8. Voi voi. .-( Ehdin jo säikähtää, että lopetat kaikki tarinasi, paitsi sen enkku-jutun, onneksi näin ei ole. .-) Todella surullista, että peli rupesi kiusaamaan. .--( Voimia sinulle tilanteen korjaamiseksi! <3<3 Ihanaa, ettet luovuta vastoinkäymisen kohdatessa! Minä haluan kauhua ja kylmiä väreitä, eli vaihtoehdon 1. .-)

  VastaaPoista
 9. Eih!:'( Mä jotenkin epäilin tätä, mut tahdoin koko ajan uskotella toisin...:(
  Onneksi edes Mansut pelastui!<3
  Mutta olisi ihanaa, jos tekisit Säpinöihin kaikkea uuttakin.:) Ja vaikka sillä kolmosella, jos se kerran toimii.:) Mutta noista vaihtoehdoista valitsisin 2. ja 3.:)
  Tsemppiä ja jaksuja.:)

  VastaaPoista
 10. Nyyh. . . ;<

  No, onneksi jatkat The Fountainseja, Säpinöitä jonkun verran ainakin ja Mansikkaojia.. Edes jotain positiivista :-) Kyllä tulee ikävä Repoloita, mutta ei voi mitään. Sitten tuo mininen äänestys..

  Valitsen vaihtoehdon 3, sillä romanssia on jo Fountainseissa :--) Ei sillä, että se mitenkään huonoa olis, mutta olisi kiva nähdä sinun tarinoitasi, joilla olisi noita luurankoja kaapissa jne.

  VastaaPoista
 11. Voi ei!
  Onneksi sentään jatkat Säpinöitä, Mansuja ja Fountainseja.
  Vaihtoehdoista valitsen 2,3,4. Romantiikkaa ja suhdesolmujahan on aina hauska lukea, ja luurangot kaapissa kuulostavat mielenkiintoisilta. Myös Hullujenhuoneesta pidin kovasti, toivon että pystyt jatkamaan sitä vielä joskus...
  Kyllä minulle TS3:kin kelpaa, mutta mielummin luen TS2-tarinoita, kun sitä olen itsekin pelannut ja on tullut tutummaksi.

  VastaaPoista
 12. Voih että :c Kyllä sims osaa olla välistä hankala peli... Onneksi Mansikkaojat kuitenkin selvisivät!

  Tsemppiä! Niin ja äänestyksessä mie taidan valita numeron kolmosen:)

  VastaaPoista
 13. Ikävä kuulla, mutta ihanaa että jatkat kuitenkin osaa tarinoista!
  Lukisin mieluiten sims kakkosella tehtyä romanttista tarinaa tai legacya. :)

  VastaaPoista
 14. Kiitokset kaikille ihanista ja piristävistä kommenteista !
  Tarinani jatkuvat kyllä kunhan saan pikku hetken rauhassa järkkäillä sims kansioitani niin saan pelin taas pyörimään :)
  Taitaa olla niin että salaisuudet, romantiikka ja kauhu voittavat, joten niiden sekoitusta olisi sitten luvassa ;)
  Kiitokset vielä kommenteista !

  VastaaPoista
 15. Harmillista, että sinunkin kone on nyt ruvennut kiukuttelemaan urakalla :< kuitenkin lohdullista kuulla, että oot saanu suurimman osan tarinoista säästettyä, ja ettet kuitenkaan luovuta kokonaan ja lopeta kaikkia. Olen iloinen siitä :)
  Tsemppiä ja voimia kakkosen kanssa, ei ole itelläkään aina helppoa "virhe sovelluksessa" ikkunoiden kanssa joka toisen ottamani kuvan jälkeen :D Mutta, tämä on kai hyvien tarinoiden kirous: kone ei vaan kestä...
  Käy kuitenkin ilmoittelemassa edelleen, kun tarinoihisi tulee jatkoa :) <3

  VastaaPoista
 16. Harmi että koneesi ei toimi niinkuin pitää :( Minullakin meinää välillä mennä hermot simssin kanssa, kun bugittaa jatkuvasti... No onneksi sait säilyteetyä suurimman osan tarinoistasi :D Onnea vaan koneesi kanssa :) Käy ilmoittamassa sitten kun saat taas jatkoa tehtyä :)

  VastaaPoista
 17. Huh, mää jo luulin että vähintään jonkainlainen maailmanloppu täällä päällänsä. Hyvä että ei sentään :)

  Jos olisin kovin ilkeä niin voisin huudella että onneksi lempparitarinani jäivät \o/. Mutta oikeasti pelien bugitus ja jumitus ja kaikki mahdollinen siitä väliltä aina koneen kaatumiseen asti on yksi kävelevä piikki iholla.
  Mutta se on hyvä myös välillä tauottaa tarinoitaan, varsinkin kun sinullakin on monta kertomusta ja peliä päällä samaan aikaan niin etköhän ole ansainnutkin pienen levähdystauon osan osalta :). Vaikka se sitten oisi siinä muodossa että peli päättää bugittaa lupaa sen enempiä kysymättä ;).

  En osaa päättää toiveista mitään mitä erityisesti halauaisin, mutta mutta, Mansikkaojissa on nähty ripaus siitä miten osaat kirjoittaa myös fantasiahahmoilla, joten niitä toivoisin ehkä ainakin päähahmoiksi kenties salaisuuksien ja romantiikan äkkinäisissä pyörteissä ;D. Ei. Ei sen vaativampaa toivetta täältäpäin :D. Pelillä ei niin väliä.

  Hyvää kesää sinnepäin ja lomailethan vähän pelaamisen ohella, ettei iho ihan valkoiseksi jää kun taistelet tiedostojen kanssa ;D

  VastaaPoista
 18. Säpinöitä en ole lukenutkaan, mutta alan lukemaan, joten äänestän että:
  joko

  2. Romantiikkaa ja suhdesolmuja

  tai

  5. Jonkun muun haasteen *LC*

  Ja äänestäisin pelaamista sims 3:lla

  Jatkoa odotellen:)

  VastaaPoista
 19. Kävinkin jo säpinöissä lukaisemassa tämän uutisen...
  Tyhmä minä. Katsoin cboxista, että mansuilla uusi osa ja säntäsin tänne sitä innoissani etsimään. Uutisia siinä luki, eikä uusi osa...

  Sisälukutaito olisi kyllä ihan hyvä olla olemassa ;) !

  Toivotaan nyt, että mansut säilyy ja peli suostuu toimimaan edes tyydyttävästi niiden kanssa...

  VastaaPoista
 20. Kiitokset taasen kaikille kommenteista ja mukavista sanoista !
  Veikka, että salaisuudet ja kauhut ripauksella jotain muuta voittaa :) joten sellaista olisi luvassa :) Näette sitten kun aika koettaa :)
  Koetan saada piakkoin Mansuille uutta osaa, muuten tarinassa menee vuosia....
  Kiitokset kaikille ihanista kommenteista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.