1.10.2012

Suojelijat

Heissulivei kaikille :) 
Olen pahoillani, että osien välit venyvät. Koetan saada seuraavan osan ulos pikimmiten :)
Tässä nyt kuitenkin vähän ekstraa Suojelijoiden elämästä.

Muistinvirkistykseksi:
Frida on Inkeliinan Suojelija

Filip tuli Florianin tilalle/rinnalle Adalmiinan Suojelijaksi.

Fridan kykynä oli nähdä tulevaan ja ottaa yhteyttä yliluonnollisiin olentoihin ja hän kykenee kutsumaan niitä.
Florianin kyvyt tulevat esiin , jos Ada tarvitsee apua. Kuten äitinsäkin Florian osaa lukea ajatuksia ja siirtää itsensä ajatuksen voimalla. Hätätilanteessa Florian voi siirtää myös toisia ja siirtää voimaa jollekin. Ja jos ette ole vielä arvanneet niin Florianin suurin voima on rakkaus ja myötätunto.
Muistattehan tämän kuvan ?

Suojelijat ovat pitkäikäisiä mutta eivät kuolemattomia. Jokaiselle Suojelijalla on sydämenvalittu. Frida-Markku, Florian-Ada. Sydämenvalitut eivät voi erota toisistaan mutta voivat kyllä rakastua muihinkin. Siis lähinnä ei-Suojelija puolisko.
Florian luopui Suojelija tehtävästään ollakseen Adan kanssa. Rakkaus vahvistaa Suojelijoiden voimia mutta pienikin mustasukkaisuuden häivä saa ne toimimaan epävarmasti, siksi Adalla on kaksi Suojelijaa. Florianin ja Adan lapset eivät voi olla Mansikkaojien perijöitä, sillä muuten Suojelijaa voisi olla vaikeaa järjestää, eikä vielä tiedetä kuinka paljon Florianin kyvyistä on periytynyt Fanniin. (Adan ja Florianin tytär). Florian ikääntyy nyt tavallisesti, koska joi juoman, joka auttaa häntä pysymään näkyvänä ja elämään tavallista elämää.
Normaalistihan Suojelijat näkyvät vain Suojeltavalleen, muille näkyminen vie voimia.

Mitäs muuta vielä? Koko perhe (Florian, Filip, Fabian, Frida ja Markku) näkevät tietysti toisensa koko ajan ja samoin Adalmiina, Petja ja Inkeliina näkevät kaikki. Suojelijat elävät tavallaa toisessa todellisuudessa tai ulottuvuudessa, missä esim. ajan kulku ei ole niin kuin normaalisti.

No jo riittää selitykset. Jos haluatte kysellä lisää niin laittakaa kysymykset kommentteihin, vastailen kyllä niihin. Ekstra kertoo siis Suojelijoiden elämästä. Lähinnä Filipistä mutta muitakin nähdään.

**********************


Filip tapasi yliopistolla käydessään tämän suloisen neitokaisen nimeltä Ginny. Parin välinen kemia näkyi alusta asti, eikä ihme olihan kyseessä sydämenvalitut ♥
(Ginny on omatekemäni)
  Sen sijaan Filipin pikkuveli Fabian (Florianin kaksoisveli) ei yhteen sydämeen tyytynyt. Jo yliopistolla, minne Fabian oli halunnut mennä Ilmarin kanssa, hän oli keskittynyt treffailuun eikä opiskeluun. Tässä lämmitellään välejä entisen heilan kanssa. Tytön nimi on Kayla.
 Aijai, Kaylan sydän on varattu muualle ja Fabianiin iski salama ;D
 Tämä naikkonen on myös Fabianin entisiä, nimeltään Laura. Lauralla on kovin kuumia tunteita Fabiania kohtaan ja herran korvat ovat saaneet usemman korvapuustin tämän tomeran neitosen toimesta.
 Fabianin se ei kuitenkaan haitannut. Hiukan koiranpentusilmiä kehiin ja hyvät puhelahjat...
 ...ja yleensä naiset antavat anteeksi. Niin myös Laura.

  Fabianilla meni vain hetki houkutella sulotar samaan kuumaan kylpyyn kanssaan.
 Eikä menoa edes haitannut se, että isoveli kavereineen lotrasi samassa altaassa.
"Sä varmaan sanot kaikille noin." Laura kujersi, kun Fabian kuiskaili kohteliasuuksia entisen armaansa korvaan. "Mitä? En toki, vain sulle." Fabian vakuutteli.

 Fabianin ja Lauran siirryttyä sisälle sopimaan loputkin vanhat kaunat., Filip jäi altaalle kahden ystävänsä kanssa.
 Ivan.

 Filip ja Ivan ovat ystävystyneet  kaiken tapahtuneen aikana. Ivan on tuttu vieras Suojelijoiden talossa.
Kaylan Filip tapasi yliopistolla, ollessaan käymässä siellä Ivanin kanssa. Ivan rakastui neitoseen oikopäätä, joten Kaylakin on tuttu vieras talossa. Tosin Kaylan läsnäollessa muiden täytyy olla näkyvässä muodossa koko ajan.
Myöhemmin muiden mentyä menoihinsa, talon vanha pari pääsi viettämään laatuaikaa :)
(ja ihan offina, Fridahan tuli tuosta raskaaksi...joudun kyllä keskeyttämään sen sillä talossa alkoi olla liikaa simejä.)
**********************
Filip totutteli Ginnyä talon tapoihin ja parin välit lämpenivät entisestään.
 Frida oli onnellinen esikoisensa puolesta mutta huolissaan Fabianista. Poika oli elänyt lähes tavallista elämää, omasta halustaan, ja oli sotkenut omat asiansa. Naissotkut rasittivat Fridaa mutta Fabian ei tehnyt elettäkään asioidensa selvittämiseksi.
 Frida ja Markku olivat huolissaan ja syystäkin. Jos Fabian tulisi vahingossa isäksi, ei ollut tietoa miten Suojelijoiden voimat periytyivät. Jos vauva syntyisi Fabianin tietämättä, olisi maailmassa yksi todella hukassa oleva Suojelija, joka ei tietäisi mitä tehdä voimiensa kanssa. Vanhempien mielestä Fabianin olisi otettava vastuuta elämästään, ei hän voisi jatkaa toisten tunteilla leikkimistä.
Fabian vain tuhahteli vanhempiensa saarnalle. Hän oli valinnut tavallisen tien, ihan omasta halustaan. Hän oli pysynyt näkyvänä ja käynyt koulut, leikkinyt tavallista nuorta, Ilmarin parasta ystävää.Ja Ilmari oli hänen paras ystävänsä, lähes ainut ystävänsä, lukuisten naisystävien lisäksi.
Fabian ei voisi vähempää piitata voimistaan, hänelle ne olivat aivan yhdentekevät. Ei hän ollut juuri koskaan käyttänyt niitä mihinkään. Hän halusi olla tavallinen. Hänelle oli aivan sama, jos joku joskus synnyttäisi hänen lapsensa. Kyllä siitä joku kuitenkin tietäisi.
Eikä hän kaivannut vaimoa ja lapsilaumaa ympärilleen. Kunhan riitti juhlia missä olla ja naisia, mitä tavoitella, ei hän juuri muuta elämältä odottanut. Tämä oli se mitä hän oli halunnut.
*************************


Piakkoin Ginnyn jatkuvat pahan olon kohtaukset, paljastivat uusia Suojelijoita olevat tulossa. 
Filip päätti kosia rakastaan ja tämä vastasi tietysti kyllä. 

****************
 Häät järjestettiin aurinkoisena syyspäivänä. Paikalla olivat lähimmät sukulaiset ja Ivan sekä Kayla.

Herra ja Rouva Suojelija.


Florian piti koskettavan puheen isoveljelleen.


  Puhe seurasi toistaan ja pian oli kumottu jo useampi lasillinen.


Filip katseli kuhinaa ympärillään. Oli mukavaa nähdä kerrankin kaikki samaa aikaa paikalla.


Kakkua syödessä Filipiltä lipsahti odotettu uutinen tuleville isovanhemmille. Frida oli varma, että tulisi kaksoset, ne kulkivat suvussa. Ginny oli asiasta hieman peloissaan, mutta Filip lohdutteli vaimoaan. Kyllä sieltä voisi vain yksikin tulla.

 "Onnea"
 Frida oli tyytyväinen , että Fabian oli osallistunut veljensä häihin ja vieläpä ilman seuralaista. Frida toivoi, että Fabian rauhoittuisi mutta tiesi, ettei niin kuitenkaan kävisi. Fabian oli liian syvällä päästäkseen enää ylös. Frida tiesi mitä tästä kaikesta vielä seuraisi, mutta ei voinut tehdä asialle mitään. Jokaisen oli elettävä oma elämänsä ja Fabian oli valinnut oman polkunsa.


Viimein pitkä päivä oli ohi ja vastavihityt suuntasivat limusiinilla pienelle häämatkalle.
****************************


 Ginnyn synnytys oli tuskallinen ja kesti pitkään.

 Tuloksena kaksostytöt, Gilda ja Gloria.
 Vauva-aika oli pian takana, koska Suojelijat vanhentuvat nopeasti, kunnes saavuttavat lapsuuden.
 (Frida-mummo voisi kaivella kaapistaan, jotain vähän säädyllisempää juhlavaatetta. ...)
 Taaperoituneet tyttöset.
 Edessä Gilda, takana Greta.
 Eipä aikaakaan, kun tytöt ohittavat taaperoiän ja heistä kasvoi iloisia lapsukaisia. Kaksosten tapaan tytöt olivat toistensa parhaan ystävät. Tässä vielä yhteiskuva tytteleistä.
Arvaatteko kummasta tulee Petjan Suojelija?

*********************

Toivottavasti tämä selvensi hiukan Suojelijoiden elämää. Ensi osassa tavataan Petjan Suojelija, Frida ja Filipkin sekä tietysti Florian. Myös Fabianille on omat suunnitelmansa tehtynä...

Tässä vielä pari ekstrakuvaa:
 Suojelijoiden talo
 "Se oli vaan sellaista viatonta pussailua...."

Tällä parilla taisi olla jopa kolme salamaa...Harmi vain , että Fab on ehdottoman romantiikkatavoitteinen, ehkä varmasti tule menemään kihloihin. Laura taas on perhesim...Fabianilla riittää pelissä vientiä ihan ilman ohjaustakin, katselin hepun muistoja ja siellä oli merkintää, jos jonkinlaista....
Ginny
*******************

Kommentit piristävät päivääni, joten kirjoitelkaa niitä ahkerasti! Kaikki luetaan ja jos jäi kysymyksiä niin kysy pois :)

♥ vupii
Tähän loppuun vielä ihan bonuskuva eräästä tutunoloisesta parista:
( Ei ehkä niin suuri paljastus, mutta pelissäni Aaron ja Fred ovat kyllä ihan yhdessä, Aaron on kyllä kihloissa myös Melinan kanssa. Kolmikko elää sulassa sovussa yhteiselämää;) MUTTA miten pelin ulkopuolella eli sitten Tarinassa suhteet menee, sitä en vielä kerro. En muista olenko maininnut aiemmin , mutta Mansut puuhaavat vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä tarinan ulkopuolella. Elävät ihan kaksoiselämää, eli kaikki mitä pelissä tapahtuu ei välttämättä tapahdu tarinassa.)
********************************************************************************

30 kommenttia:

 1. Oikein mukava ekstra! ((:
  Kaksosista veikkaan Gretaa Petjan suojelijaksi. En tiedä miksi. Tuli vaan sellainen tunne :D Gildalla on kivempi kampaus, mutta se on niin vaihdettavissa oleva asia, ettei sillä ole merkitystä...
  Rennon oloista menoa Suojelijoiden kämpässä.

  Oi, olisi ihanaa jos Fredistä ja Aaronista tulisi tarinassakin pari ♥ Ne on vaan niin nam.

  Kiitokset tästä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kivasta kommentista:)
   Onhan ne söppänät yhdessä ♥

   Poista
 2. Oih. Ihana extra. Piristi kovasti aamuani, piti nousta aikaisin koska meidän köyhien pitää valitettavasti hoidella asioita tänään.
  Mutta tykkäsin kovasti.
  Kiva saada tietää Suojelijoistakin taas vähän lisää.
  Ai ai, Fabian, olepas varovainen muuten sulle käy vielä kehnosti. Ties vaikka pahikset keksisivät käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa. :)
  Vaikka se onkin niin mielettömän kiva kaataa naisia, niin joskus voisi kuunnella sitä järjen sanaa, sen sijaan, että antaa vehkeensä viedä ja vietellä.
  No toivottavasti nuori mies vielä asettuu tuosta, ennen kuin käy se vahinko.

  Mutta joo, oli ihana taas lukea Mansikkaojien ja suojelijoiden kuulumisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että aamusi piristyi:)
   Fabille voi käydä vähän huonosti jos ei pidä varaansa. jA niin kuin sanoin mulla on suunnitelmia miekkosen varalle...
   Kiitokset kivasta kommentista !

   Poista
 3. Luulisin, että suojelijaksi tulee Greta :--) Molemmat tytöt ovat kyllä todella suloisia, miten saat sun peliin syntymään noin ihania simejä? :D

  Todella mukava extra ja vastasi moneen ainakin mun mielessä pyörineeseen kysymykseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät geenit ehkä? Monta vietettyä tuntia BodyShopissa;)
   Tytöt on kyllä söpöjä:)
   Kiitokset kivasta kommentista !

   Poista
 4. Fabianiin iskee salama - onkohan tässä karma työssä jollakin tasolla?
  Jos joku entisistä tyttöystävistä sai tarpeekseen tai jotain :D
  Laura on kyllä älyttömän sievä, tuollaiset sopusuhtaiset kasvot.

  Tai ehkä joku Fabianin vanhemmista sukulaisista aiheutti sen salaman? Frida ja Markku eivät vaikuta yhtään tyytyväisiltä, tiedä sitten miten moni muu Suojelijoiden sukuun kuuluva tietää.
  Toisaalta ymmärrän täysin sen, että pika koettaa vain olla tavallinen - mutta voisi sitä silti olla hieman hienotunteisempi naisystäviensä kanssa.

  Ginnyn ja Filipin häät olivat kyllä suloiset <3
  Ja Kaksosethan sieltä tupsahtivat. Ihan uteliaisuudesta, olivatko luomukaksoset vai käytyikö juustokakkua/sikiävää sorttia? ;)
  Ja salaperäisen kuvankin arvoitus ratkesi. Molemmilla tytöillä on kyllä tuollaiset kauniin pehmeät ja persoonalliset piirteet :) Kumpikohan on suojelija?
  Sanotaan näin, että veikkaan Gildaa todennäköisemmäksi mutta toivon Gretaa ;) Tiedä sitten miksi, mutta pidän Gretasta hieman enemmän.
  Pari lempikuvaa vielä:

  http://3.bp.blogspot.com/-NRJYYI786p0/UJAcMySnEfI/AAAAAAAAfRE/aQQcjqrm8x0/s1600/1-kuva1922.jpg

  http://2.bp.blogspot.com/-u8x91YN_e4s/UIKKQHg30oI/AAAAAAAAfGE/t8ROZibipwg/s1600/1-kuva2136.jpg

  Oli kieltämättä sekä hauskaa että tulevaisuuden kannalta hyödyllistä kuulla taas Suojelijoiden kuulumisia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salama tuli kyllä hyvää väliin sillä Kayla hengailee kulissien takana IVanin kanssa :)se oli varmaan kosto kaikesta:)
   Eipä siitä varmaan itsekään tykkäisi, jos poika ihan holtiton olisi ja ei haluaisi kantaa seurauksia teoistaan.
   No ei ole kaksoset ihan luomua;) Käytin ihan Inteenmateria sillä jostakin syystä Ginny ei meinannut raskautua ollenkaan.
   Kiitokset ihanasta kommentista:)

   Poista
 5. Olipas mukava kuulla suojelioiden alämästä vähän enemmän. Paljon uutta ja selventävää tietoakin saatiin, enkä ainakaan itse ole enää niin pihalla tästä suojelioiden elämästä :)

  Jotenkin veikkaisin Petjan suojeliaksi Gretaa, mutta katsotaan osuinko oikeaan. Jotenkin vain pidän Gretasta enemmän ja voisin kuvitella hänet Petjan suojelijana.

  Yksi kysymyskin heräsi nyt mieleen. En ole varma onko jossain jo ollut vastaus tähän, mutta kysyn kuitenkin. Ovatko suojelijat ainoastaan Mansikkaojien suojelioita? Siis eihän Florianin sisaruksilla ainakaan ole suojeltavia, mutta onko kauempana suvussa suojelijoita, jotka suojelevat jotakin muuta sukua, kuin Mansikkaojia? Vai onko eri suvuilla omat suojelija sukunsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että selvensi:)
   En tiedä, onko muualla Suojelijoita kun ennustus tai mikä onkaan koskee vain Mansuja...Omassa mielessäni olen ajatellut Suojelijoiden olevan yhtenäinen sukulinja jossa aina yksi kerrallaan saa suojeltavan. Että esim. Fridan äiti olisi ollut jonkun Suojelija ei kenenkään Mansun kuitenkaan...vaan jonkun toisen suvun ja Fridasta olisi alkanut Mansujen aikakausi.
   Kiitokset kivasta kommentista !

   Poista
 6. Tosi mukava ekstra! Ja mä kun oikein jo odotin, milloin Filipin löytämää sydämen valittua esitellään enemmän. Filip ja Ginny ovat söpö pari <3 Tämä oli hyvä kooste suojelijoiden roolista tarinassa. Aika hyvä sekin, että tuli selvennys siihen, että miksi Florianin ja Adan lapset eivät voi olla perijöitä. Komppaan vähän edellisiä kommentteja, mutta ovatko suojelijat vain Mansikkaojia varten? Jos ei niin olisi hauska käänne, että Mansikkaojat törmäisivät joskus toiseen suojeltavaan sukuun ja näkisivät näiden suojelijoita...

  Veikkaan, että Gildasta tulee uusi suojelija :D Sellainenkin nätti nimi kuin Gloria vilahti tarinassa, mutta se taisi olla vain virhe...

  Heh munkin pitää välillä alleviivata ekstroissa, että ne ovat vain pelin/pelaajan satunnaisia häröilyjä ja pitäisi unohtaa tarinaa lukiessa... Kuten Eetu joka alkoi flirtailla puolelle perheestään yhtäkkiä XD No joo se siitä tuli vain mieleen kun tuo vika kommenttisi vaikutti tutulta tavaralta. Kiva, kun vampyyripojistakin saatiin tänne ekstrakuva :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Filip ja Ginny on kyllä somat yhdessä:)
   Mansut eivät todennäköisesti tule tapaamaan muita sillä ajatuksissani Mansujen suvun tehtävä vie huomion itseensä ja he vain tarvitsevat nyt Suojelijoita. Tavallaan Suojelijat määrättiin heille tätä tehtävää varten. Fridasta lähtee siis se Suojelijoiden ketju joka suojelee Mansuja ja kun viides sukupolvi ei kaipaa enää Suojelua niin seuraava Suojelija saattaa saada ihan toisesta suvusta Suojeltavan itselleen. En tiedä käykö järkeen yhtään :)
   Glorian oli muistaakseni Gretan eka nimiversio. On varmaan jäänyt kuvaa vahingossa...
   Juuh ne kyllä säätää ihan omiaan eivätkä mokomat pysy tarinassa...Ainoat jotka varmaan toteuttaa samaa kuin tarinassa on Rasmus ja Florian jotka eivät pidä toisistaan ollenkaan... Muut tekee ihan omiaan, Miskan perään vislailee kaikki, Rasmus tuntee helliä tunteita Ingaa siis oman lapsensa isoisoäitiä kohtaan, Rikke korjailee suihkuja kaiket vapaat hetket ja saa ne vaan vuotamaan, Aaron hehkuu ja tanssii tai soittaa, jos ei ole Fredin kanssa. Max viheltelee Erikin perään ja Eveliinaa taputtelee vain koiraansa...Inke silittelee perheen kissaa kaikissa väleissä ja Adalmiina tekee jotain ihan omiaan, yleensä pelaa korista pihalla.
   Ja sitten mun pahikset...Julian muhinoi Belladonnan kanssa aina kun ovat vapaa tahto päällä ja leikki poikansa kanssa, tosi pahis... Arvid taas katselee telkkaria ja juoksee vessassa ja jumiutuu linnan portaiden taakse...Ja salaperäinen Ivan on romantiikka sim, joten sen saapuminen paikalle herättää ihastusta ja sydämiä liki kaikissa:)
   Noh tulihan selitettyä:)
   Kiitokset ihanasta kommentista !

   Poista
 7. Oi, mukava extra :)
  Onpas heilläkin, vaikka vaikuttavat niin onnellisilta aina, kuitenkin jotain räyhän aineista perheessä, kun Fabien vaihtaa naista kuin sukkia. Katsotaan, ehtiikö mies aiheuttaa joitain ongelmia ennen kuin tajuaa asian vakavuuden. Toivottavasti Laura kykenisi taltuttamaan miehen, kun oli niin nättikin :D

  Awws, kaksoset ovat todella nättejä :) Luulisin, että Greta on tuleva suojelija.
  Ja ei mitään kiirettä seuraavan osan kanssa, kyllä me ootellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laurasta voi tosiaan olla siihen, on sen verran tomakka tyttö. Fabian sai yliopistossa useammankin korvapuustin tyttöseltä;)
   No hyvä, että jaksatte odotella ja kiitokset ihanasta kommentista !

   Poista
 8. Kiva tuo alun infopaketti Suojelijoiden tehtävistä ym. .-) Sääli, että vanhemmat paheksuvat Fabianin valintoja. .-/ Sentään eivät pakota tätä toimimaan tietyllä tavalla. .-) Filip löysi kivan punatukan, ja heille syntyneet kaksoset ovat ihania! .-) Noppa kertoi minulle, että Gildasta tulee suojelija. .-D Aika kiinnostava paljastus tuo tarinasimiesi kaksoiselämä! .-D Siitäkin aiheesta voisi saada ekstraa aikaiseksi. ,-) No mutta jään uusia osasia odottelemaan. .-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, vanhemmat ovat huolissaan pojastaan :)
   Pelissäni on varmaan punatukkia eniten kun itse pidän punaisista hiuksista:)
   Kiitokset ihanasta kommentista !

   Poista
 9. Toivon, että Gretasta tulee seuraava suojelija. Jotenkin tytöstä vaan saa sellaisen suojelijafiiliksen :D Suloinen perhe omalaatuisine ongelmineen. Ehkäpä ei-toivottuja suojelijoitakin putkahtaa Fabianin puuhista... Sepä olisi mielenkiintoinen nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidit ja saa nähdä mitä Fabian vielä saa aikaan :)
   Kiitokset kivasta kommentista !

   Poista
 10. Hauska nähdä Suojelijoidenkin elämää pitkästä aikaa :D !
  En kyllä osaa yhtään sanoa kummasta tulee, tai kummasta haluaisin Petjan suojelian. Molemmat kelpaavat ;)!
  Fabian on kyllä aikamoinen naisten naurattaja aivan eri maata kuin kaksoisveljensä ;)! Mitäköhön suunnitelmia sulla Fabianille oikein on? Päässäni pyörii niin hyviä, kuin huonojakin vaihtoehtoja Mansujen kannalta. Mitä jos suojelijoiden voimat menevätkin vääriin käsiin?

  Hauska tuo kaksoiselämän eleleminen.... Itse olen huomannut saman kirjoitellessa. Suurin osa asioista ei ole edes tapahtunut mitä tarinoissa lukee. Pinewoodissakin taitaa kolme hahmoa olla jo kuollut, joista kaksi keikkuu yhä pelissä mukana, kun en vain voinut tehdä sitä :D ! Kunhan eivät kuviin ilmesty... ;)! Välillä muuten tulee naureskeltuakin, mikä sotku kuvien ulkopuolella oikein on...

  Osaa innolla odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muhahhaa...mulla on suunnitelmia eikä ihan niin kivoja Fabianin kannalta...
   Voimat eivät voi mennä vääriin käsiin kun tulevat varsinaisesti esille kun saa Suojeltavan. Jotakin perusvoimia kaikilla Suojelijoilla on kuten ajatusten lukeminen ja ajatuksen voimalla paikasta toiseen siirtyminen. Muita voimia tulee sitten tarpeen mukaaan.
   Jeeh niin kuin tuossa aiemmassa kommentissa vastasti niin sotkua ja touhua riittää kuvien ulkoupuolella:)
   Kiitokset ihanasta kommentista !

   Poista
 11. Ettäh lapsista tuli suloisia! Veikkaan että Greta on Petjan suojelija..;)

  Ginny ja Filip ovat kyllä suloisia yhdessä, Ginny on todella kaunis (:
  Voi Fabian... Toivottavasti mies hieman rauhoittuisi.. Toisaalta vihjauksesi häneen kohdistuvaan suunnitelmaasi heräsi mielenkiinto ;)

  Hehee, hihittelen täällä jo yksikseni näille mies-ajatuksilleni :D Fabian on aikast kiva näkönen jäbä..;DD

  Nuo lopun kaksi ovat kyllä suloisia, innolla odotan mitä olet tarinaan kaavaillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fabian on hulivili:)
   Ja kaksosista tuli kyllä somia:) Odotan jo millaisia heistä kasvaa teineinä:)
   Fabian on itseasiassa paljon Florianin näköinen... Jostain syystä sekä Fabin että Florianin kasvot olivat todella omituiset kun loin heitä uudestaan, veikkaa, että syynä on erilaiset default kasvot, sillä alunperin heidät on luotu eri kasvoilla ja muutos vääristi jotenkin piirteet.
   On ne suloisia juu:) ♥
   Kiitokset ihanasta kommentista !

   Poista
 12. Ihan ekana minä heitän veikkauksen, että Petjaa tulevaisuudessa tulee suojelemaan kaksosista kaunispiirteisempi Gilda (eikä millään, pienimmälläkään tavalla pahalla toista siskoa kohtaan) :)

  Ja niin tietysti, tietysti tulee kaksoset, hauskan itsestäänselvä kuvateksti, kun oli pyöräytetty kaksi vauvaa, heti kun Frida mainitsi sen kulkevan Suojelijoiden suvussa. Fabianista ei kyllä koskaan ole kaksosten saatika edes yhden naperon hyväksi ja aina läsnä olevaksi isäksi, sen kyllä huomaa romanssinnälkäisestä jätkästä! :D

  Mutta kaikin puolin mukava extra! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksosetpa tietenkin :)
   Mukavaa, että pidit ja kiitokset piristävästä kommentistasi :)

   Poista
 13. Ihania ja kauniita pareja. Mukava nähdä suojelijoidenkin elämää. Veikkaan Gretaa Petjan suojelijaksi. Suloiset kaksoset parille syntyi.

  Anteeksi kun en ole jaksanut lukea aiemmin osaa mutta kotona on ollut hieman murhetta niin en ole pahemmin jaksanut koneella olla. Mutta mukava ekstra ja sitä "oikeaa" osaa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset:)
   Kiva kun pidit ja kiitokset piristävästä kommentista ♥

   Poista
 14. Olenpa minäkin nyt vihdoin päässyt tässä tarinassa tänne asti =)

  Hienoa seurata, miten ihmisten mielikuvitukset toimivat ja mitä sieltä kehittävät! Tämäkin tarina on aivan upea ja kirjoitus sujuvaa! Näillä sivustoilla piilee monia kirjailijanalkuja =)

  Mutta että kumpi kaksosista on tuleva suojelija? Pahan heitit. Molemmat on niin söpöläisiä, mutta jotenkin tuo poikamaisempi Greta puhuttelee minua enemmän. Ehkä, koska itsekin olin melkoinen poikatyttö aikoinaan =D No onpa sun valinta sitten kumpi tahansa, niin tarinaa se tulee tukemaan hienosti, se on jo tähän mennessä selvää =)

  -Windolyn-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Windolyn saada uusia lukijoita :) Tervetuloa mukaan !
   Todella loistavaa, että olet jaksanut lukea Mansut tähän asti. Iso urakka :) Onnittelut. Ihanaa, että pidät tarinasta ♥
   Kiitokset ihanasta kommentista ♥ Täytyykin käydä vastavierailulla :)

   Poista
 15. Kiva päästä kurkkimaan vähän suojelijoidenkin elämää! Filip ja Ginny ovat kyllä tosi suloinen pari. Ja heillä oli ihanat häät! Tykkäsin erityisesti siitä kuvasta, jossa pari istuu jo limusiinissa ja on juuri lähdössä häämatkalle. Fabian on varsin jännittävä hahmo, kun on niin erilainen kuin veljensä. Saa nähdä mitä keksit miekkosen varalle Mansuja varten! :D

  Kumpi tahansa tytöistä voisi olla suojelija, mutta kokeilen arvata... Hmm... ehkä kunnia lohkeaa Gretalle? :)

  VastaaPoista
 16. Itseltäni on viimeaikoina taas jäänyt monta juttua väliin, joten palailenpa pikkuhiljaa kaikkea kommenteeraamaa kaikkea oikein ajan kanssa.

  Suojelijat ekstra oli kyllä hyvä ja tarpeen. Kiva oli huomata että okin ihan osia lueskellessa päässyt ainakin osittain perille Suojelijoiden toimintaperiaatteesta.

  Ginny on kyllä kaunis simi :] ja kaksoistytöistä kasvoi super suloinen valjakko.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.