17.10.2011

Maistiaiset

Koska varsinaisesta osasta ei vielä ole kuvia niin saatte hiukan esimakua Frida-ekstrasta :)
Lopussa hiukan tietoa vielä tuosta salaperäisestä naisesta :)
 Frida kylpee :)
Välihuomatus: Kuvasin aiemmat kuvat talossa, jossa Frida ennen asui ja loput uudessa talossa, joten talo vaihtuu osassa välillä. Nämä kaikki on kuitenkin vanhasta talosta.
 Tässä on.... Fridan äiti :) ettepäs varmaan arvanneet, että Fridalla on perhe :)
Ja muuten Frida ei ole enää mitään sukua Mansikkaojille, poistin sukulaissuhteet uudelleenasennuksessa :)
 Fridan siskon Frejan häät :)
Frejaa ei Mansikkaojilla nähdä. Hän muutti pois Veetinsä kanssa ja sai oman kertomuksen LC Suolintu.
 On se vaan nätti !
 Frida aikoo yllättää Markun....
Muistatteko Markun ? yliopistolta ? Mies, joka näki Fridan ja pyysi tätä treffeille :)Siihenkin on syynsä ja ne selviävät ekstrassa.  Fridaahan eivät muut näe, ellei tämä itse niin halua. Inkeliina näkee tietenkin, aina :)
Aww, on ne söpöjä :)

Loppuun vielä hiukan tietoa Fridasta:
Nimi: Frida Suojelija
Perhe: sisko Freja, äiti Helen ja isä Lenni
Horoskooppi: kauris
Elämäntoive: Kenraali (ei kauheasti sovi Fridalle, eihän :D)
Asuinpaikka: Kukkajoenlaakso (salattu talo)
Siviilisääty: ??? en spoilaa vielä
Lapset. ????
Muuta: Frida on salaperäinen henkilö. Ikivanhaa Suojelijoiden sukua. Fridan suojatti on Inkeliina, jota tämän tulee suojella koko elämänsä ajan.

Frida pystyy näkymään muille tarvittaessa tai jos itse niin haluaa. Suojelijat eivät kuitenkaan voi vaikuttaa tapahtumiin varsinaisesti itse toimimalla vaan käyttävät apuna muita. (muistatteko Inkeliinan raiskausyrityksen)

Suojelijat toimivat vahtimalla ja varoittamalla suojattejaan vaaroista. He näkevät jonkin verran tulevaisuuteen ja pystyvät juttelemaan yliluonnollisten olentojen kanssa. He pystyvät myös siirtymään nopeasti paikasta toiseen ja omaavat telepaattisia kykyjä.

Huolimatta erikoisuuksista, Suojelijat ovat vielä enenmmän ihmisiä kuin muuta. He tuntevat, elävät ja tekevät kaikkea mitä muutkin simit. Suojelijat ovat kuitenkin arkoja ja pysyvät piilossa muilta. Heidän asuinpaikkansa on näkymätön ohikulkijoille.

Suojelijan ja suojatin side on katkeamaton. Ainoastaan suojatti voi nähdä aina Suojelijansa, muut eivät sitä näe. Suojelijat eivät ole kuolemattomia vaan kuolevat joskus. Ovat kuitenkin hyvin pitkäikäisiä.

sellaista tällä kertaa :)
Kommentit on aina yhtä mukavia lyhyet, pitkät, pätkät tai ajatukset, mietteet, korulauseet, ihan mitä vain :)

~ vupii

8 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen! Mietinkin, että tuo nainen, Freja, häistä olisi jotenkin Fridaan liittyvä. Meksikolaisen ystäväni nimi on muuten Frida, todella kaunis nimi mielestäni.
    Odottelen Fridalle jotain sielunkumppania innolla. :') Kenties juuri Markku olisi sopiva...

    VastaaPoista
  2. OOO!
    Tää oli tosi mielenkiintoinen. Jännä odotella tulevaa extraa. Markun ja Fridan väleistä tulee varmasti mielenkiintoiset.:)

    VastaaPoista
  3. Ihana, tykkään Fridasta todella, ihanan salaperäinen. Kivaa kyllä kun päästät meitä lukijoitakin lähemmäs hänen maailmaansa, helpompi hahmottaa tämänkin salaperäisen olennon elämää :)

    VastaaPoista
  4. Ooo. Ihanaa. Tosi ihania kuvia. Mistä muuten tuo Frejan nätti hääpuku on ladattu. Saattaisin nimittäin haluta sen omien simieni käyttöön. :)

    Kiva infopaketti Fridasta. Mielenkiitoisia juttuja. Nyt sitä alkaa ihan suurella mielenkiinnolla odottamaan uutta osaa ja niin Mansikkaojien, muiden kuin suojelijoidenkin edesottamuksia.
    Mä jotenkin kyllä laittaisin noille suojelijoille maanläheisemmät vaatteet. Ei siis vanhanaikaisia, ei keijuhörhellyksiä eikä tosiaan mitään hippijuttuja, vaan sellaiset... äh hankala kuvata, mutta siis luonnon väreissä, mieluiten hillityissä sellaisissa ja luonnon materiaaleja käyttäen.
    Parismoniousista taitais muutamia löytyä ja niihinhän voi itse värkätä hillitympiä värjäyksiä, kun Persimoniouksen ladattavat tuppaavat toisinaan olemaan aika räikeän värisiä. :)

    Mut joo noi suojelijat on tosihyvä idea. Itselle tulee mieleen myös ikiaikaiset voimat, luonnon voimat ja jostain syystä muinaisen suomen hyvin luonnonläheinen uskonto.

    Ja nyt putkahti mieleeni tämä tarina> http://www.juplin.net/keskustelu/index.php?topic=30.0. Ei ole sims juttu, mutta muinaisen luonnonuskontojen ja parantajien jäljillä mennään. :)

    Mut jos lopettasin hölinöinnin tähän. Ai muuten ideoita saat toki tarinastani käyttää, jos haluat ja sattuu sopimaan sun pirtaas. :)

    Sori innostunut vuodatus, mut nää on mielenkiintoisia juttuja, joista mulla riittää aina pälinää ja innostun kenties hiukan liikaa. :)

    VastaaPoista
  5. Trukkentuk: Kiitokset :) Kenties, kenties...
    Gooble: Kiitokset, ne on aika kiintoisa pari :)
    Sofia: Päätin vihdoin vähän valottaa Fridaa verhoavaa salaisuuksien huntua.
    Yavannah: Kiitokset juttu linkistä, kävinki jo hiukan katselemassa. Pitää palata paremmalla ajalla uudestaan. Fridalla oli aiemmin joku just Parsimoniuksesta ladattu mekko sellainen luonnonläheinen. Voiskin ottaa sen käyttöön. Serena ei kuulu Suojelijoihin vaan on joku muu outo olento, en oikein itsekään tiedä mikä, Joku keijujen, suojelijoiden ja muiden ylin johtaja...
    Kiitokset pitkästä kommentistasi, nämä on kiintoisia juttuja minustakin :)

    VastaaPoista
  6. Toi korulause jäi mietityttämään, tekisi niin mieli kirjoittaa tähän joku sellainen .-) Hei, mulla on kyllä yks miete; Moni kakku päältä kaunis, vaan on silkkoa sisältä
    (? Mikäli edes kirjoitin sen oikein, siitä on tosi kauan kun oon nähnyt tuon lauseen kirjoitettuna. Nyt on pakko googlata... Okei, kyllä mä kai kirjoitin sen oikein) Ja sitä miten tuo lause liittyy Fridaan en aio ikinä paljastaa, koska en tiedä itsekään.
    Tuollaisen mietteen sitten paukautin tähän, että ei tarvitse mitenkään hirveästi ihmetellä kun itsekään ole varma onko tämän kommentin julkaisu järkevää 8-) Kaikella ystävyydellä: Ole hyvä vaan. .-)

    VastaaPoista
  7. Ai niin, hyvä ekstra! Nää fantasia-jutut on kivoja .-3 Olenko muuten jo hehkuttanut täällä, että pidän fantasia-kirjoista (esim. HARRY POTTERIT<3) Sori, oli pakko mainita se vielä, oli ihan vaan pakko .-)

    VastaaPoista
  8. GP: Heh, mä jäin nyt miettimään miten tuo lause sopii Fridaan ;D Mutta kiitos kommentistasi :)
    Multa löytyy myös hyllystä Harry Potterit ja paljon muutakin fantasiaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.