8.4.2013

=_= hmph!

Rakkaat arvoisat lukijat, otatteko ensin hyvät uutiset vaiko huonot?Noh otetaan ensin hyvät: Olen palannut kaiken tämän kamaluuden jälkeen elämä voittaa kuitenkin. Raskasta aikaa ja edessä on vielä monta ikävän päivää mutta nyt on katse tulevaisuudessa.

Sitten huonot: Mansikkaojien naapurusto on (jälleen kerran) korruptoitunut. En pääse millekkään tontille, peli kaatuu aina kun yritän. En edes tyhjälle tontille. Sama vika vaivasi läppärini kakkosta ja lopulta jouduin asentamaan kaiken uudelleen. Tontti ei siis lataa vaikka poistin kaikki ladatutkin.
Eli pelaaminen tuossa naapurustossa on mahdotonta.

Pystyn pelastamaan simpellä mansut ja luomaan heidät uudestaan, jos simit eivät ole korruptoituneet. Ja joudun todennäköisesti tekemään aikahypyn tämän vuoksi.
Se on työlästä mutta mahdollista .

Annan teille rakkahaiset mahdollisuuden antaa mielipiteenne. 

Vaihtoehto 1: Mansut loppuu 

Vaihtoehto 2: Luon kaikki uudestaan ja teen aikahypyn 

Vaihtoehto 3: Luon uudestaan vain Petjan (tämän hetkisen tulevan perijän) ja Petjan Suojelijan.

Vaihtoehto 4: Luon uudestaan Petjan perheen: Ada, Florian,Petja,pikkusisko ja mysteerilapsi , Rasmus,sekä suojelijoista Fabianin ja Filipin,Gretan, Pahiksista Julianin, Mestarin ja Belladonnan sekä Lucianin. Sivuperheistä pitää juonen kannalta pelastaa Aaron, Fred ja Melina sekä Melinan ja Aaronin tytär ja Petjan bestis Arttu. Eli toisen ja kolmannen sukupolven henkilöt.

Siinäpä teille laitan kyselyn tuohon sivupalkkiin, joten äänestämään !! 
Ja kuten aiemminkin , henkilöiden ulkonäkö saattaa muuttua ja naapurusto todennäköisesti vaihtuu.

Tiedätekö, että mua pännii tämä. Tämä on jo kolmas kerta vaiko neljäs? Joka tapauksessa arvelen , että joku Mansujen perustajajäsenistä on korruptoitunut ja joka kertaa ajan kanssa sitten koko peli korruptoituu.

Yritän pelastaa jotain ladattuja pöytäkoneelta sillä siellä on tavaroita joita tarvitsen tarinan teossa....siirrän mansut tähän läppärille ja kokeilen vielä.Terveisin, vupii

11 kommenttia:

 1. Vaihtoehto 2, ehdottomasti! En halua, että Mansut loppuu :/

  VastaaPoista
 2. No ehkä olen nelosen kannalla :)

  VastaaPoista
 3. Iloista, että olet paluun tehnyt kaikesta huolimatta. .-) Ikävää, että Mansut aiheuttavat jatkuvasti tällaista huolta ja joudut aloittamaan alusta. .-( Minulle on sinänsä ihan sama, millä tyylillä jatkat, monissa vaihtoehdoissa oli hyviä puolia. .-) Tietysti toivon, että jatkat, mutta jos sinua alkaa uuvuttaa kaiken luominen uudelleen kerta toisensa jälkeen, ymmärrän kyllä lopettamisenkin.

  VastaaPoista
 4. Heh sivupalkissa ei ole vielä montaa ääntä... mutta siis laitan tännekin vielä kommenttia;

  Minusta neljäs vaihtoehto vaikuttaa parhaimmalta. Tärkeimmät henkilöt olisivat yhä tarinassa mukana, henkilöt jotka tekevät Mansikkaojista sen mitä se on. Mutta se olisi vähemmän työläämpi kuitenkin kuin tehdä kaikki uudestaan. Ja jos mitä arvelet on totta, eli joku vanhemmista jäsenistä aiheuttaa aina ongelmia, niin nyt siltäkin säästyttäisiin. Voi toivottavasti tämä jatkuu vielä!!

  VastaaPoista
 5. Voi että! Mansuilla ei ole ollut mikään helpoin tie tähän päivään saakka :(
  En millään haluaisi, että mansut loppuu!!! Mutta koska kaikkien tarvittavien perheiden uudelleen luominen on hirvittävän raskasta ja vaikeaa, äänestin vaihtoehtoa 3, joka on ehdottomasti noista vaihtoehdoista helpoin ja tarina voi jatkua ilman kaikkia tarinan henkilöitä.
  Tietenkin vaihtoehto 4 olisi kaikkein paras, sillä kaikki tarinassa vielä elossa olevat henkilöt olisivat mukana...

  Tsemppiä ja jaksamisia sulle vupii! :)

  VastaaPoista
 6. Mukava kuulla että olet palailemassa simsin pariin.
  Tietenkin toivon että Mansikkaojat jatkuvat mutta aikamoinen hommahan se olisi luoda kaikki uudestaan. Muistelisin ettei ole kovinkaan pitkä aika kun viimeksi siihen ryhdyit.
  Niinpä sanon että vaihtoehto 3. Uskon että sinä olet niin luova että saat hyvin keksittyä syyn miksi muut hahmot yhtäkkiä häviävät.
  Jaksamisia sinulle.

  VastaaPoista
 7. Aloitetaanpa siitä, että on ihanaa kun oot palannut! Elämä tosiaan voittaa. :)

  Mansikkaojien tilanteeseen en osaa sanoa juuta enkä jaata. Olisi tietenkin ihanaa, jos Mansikkaojat jatkuisivat, mutta... jokaisessa vaihtoehdossa on kovasti tekemistä. Simien uudelleen luominen, naapurusto, tontit... Itse en varmaan jaksaisi!

  Mutta jos äänestän tuota Mansikkaojien loppumista, niin lupaatko aloittaa uuden vähintään yhtä hyvän LC'n? Tai jopa paremman?

  VastaaPoista
 8. Mukavaa että olet palannut! :) Toivoisin tosiaan, että Mansikkaojien tarina jatkuu, mutta jos on helpompaa lopettaa ja vaikka aloittaa uusi tarina niin teet tietenkin niin kuin on sinulle parasta.

  Olisi kiva jos linkittäisit Hardwick Shoren, ellet ole sitä jo tehnyt (en löytänyt linkeistä)... Eka osa on muuten ilmestynyt! :)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, että jaksat taas pyöriä simsin parissa :) Paljon on vielä varmasti edessä, joten jaksamisia edelleen ♥

  Jokaisessa vaihtoehdossa on hyvät ja huonot puolensa. Kovat on olleet mansikkaojilla oltavat kun näin usein takapakkia tulee (liekö sims kironnut suvun :O Itsellä ainakin tuntuu, että kone on kironnut sims 3 pelini kun hävittämnyt jo monta perhettä :P ).

  Haluaisin edelleen mansuja lukea varsinkin kun muutamaa osaa vailla on, että ilmestymistahdin saan kiinni. Toisaalta taas ymmärrän, että alkaa turhauttamaan aina luoda pelin henkilöitä uudestaan. Jos mansut loppuu niin toivon, että aloitat jonkun uuden ihanan sarjan tilalle ;) Mutta taas jos mansut jatkuu niin innolla jatkan kyllä lukemistakin (olipa minustakin taas paljon apua :D ). Noh, taidanpas harkita tarkkaan veilä ennen kuin ääneni isken ;)

  VastaaPoista
 10. 3 tai 4! Muttei missään nimessä saa Mansut loppua, ilkeä sims sulla =(

  T. En kerro nimeäni

  VastaaPoista
 11. Voi ei, voin niin tuntea tuskasi, koska omalla kakkosellani on vähän sama ongelma :/ Äänestin tuota nelosvaihtoehtoa. Olisi ihanaa lukea vielä Mansuja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.